Projekti

 
 
 • NASTANITVENA MOBILNA ENOTA

  27.11.2020

  V septembru 2020 je Ministrstvo za zdravje objavilo javni razpis za izbor operacij Nabava mobilnih nastanitvenih oziroma filtrskih enot z ustrezno opremo. Sredstva javnega razpisa so namenjena učinkovitejši organizaciji in obvladovanju epidemioloških razmer v povezavi s SARS-CoV-2 ali drugimi nalezljivimi boleznimi. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskih investicijskih in strukturnih skladov.
  Več o ... Več »
   
 • AGROFOOD – sodelovanje pri pripravi na prijavo evropskega projekta Strateško partnerstvo

  29.11.2019

  Sredi novembra sva se predstavnici CUDV Dobrna, Jasna Kekić in Mateja Čerenak, udeležili dvodnevnega pripravljalnega sestanka v mestu Leeuwarden (provinca Frizija, Nizozemska), katerega cilj je bil raziskati možnosti sodelovanja različnih institucij iz več evropskih držav v novem Erasmus+ projektu, ključni ukrep 2 – Strateško partnerstvo.
  Več o ... Več »
   
 • Prometni človek ne jezi se

  11.05.2019

  Kakor se v šoli tu in tam spodobi, smo tudi v CUDV pomladnega meseca maja imeli “delovno soboto”. Čeprav bi nam muhasto vreme skoraj prekrižalo načrte, je na ta dan posijalo sonce in nam omogočilo izvedbo malo drugačnega Dne prometne varnosti. Bili smo zelo veseli, saj smo se na ta dan že ves mesec pridno pripravljali!
  Več o ... Več »
   
 • Projekt Moje korenine

  09.11.2014

  V okviru projekta Moje korenine smo odšli na večdnevni učni izlet v Pulo. Prvi dan smo se spoznali z domačini. Bili so prijazni in gostoljubni. Skupaj smo se družili in se spoprijateljili. Obiskali smo akvarij, šli na izlet z ladjico. Nato smo šli na kosilo. Jedli smo ribe, blitvo, solato juho, karmonare in na koncu še palačinke s smetano, in čokolado. Četrti dan smo šli v diskoteko. Peti dan smo šli se vozit z avtobusom po mestu Pula. Nato smo se zvečer ob šestih srečno vrnili v naš zavod kjer me je že tam čakala moja mama.
  Več o ... Več »
   
 
 
 

Center za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna

 • Lokovina 13a,
 • 3204 Dobrna

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.