Projekti

 
Razvrsti po:
 
 • JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE VLAGANJ V INFRASTRUKTURO ZA VZPOSTAVITEV STANOVANJSKIH SKUPIN ZA OSEBE MLAJŠE OD 65 LET

  02.02.2024

  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je v maju 2021 objavilo Javni razpis za sofinanciranje vlaganj v infrastrukturo za vzpostavitev stanovanjskih skupin za osebe mlajše od 65 let.
  Več o ... Več »
   
 • JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE VLAGANJ V INFRASTRUKTURO ZA VZPOSTAVITEV STANOVANJSKIH SKUPIN ZA OSEBE MLAJŠE OD 65 LET

  02.02.2024

  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je v avgustu 2021 objavilo Javni razpis za sofinanciranje vlaganj v infrastrukturo za vzpostavitev stanovanjskih skupin za osebe mlajše od 65 let. V CUDV Dobrna smo bili s prijavo na razpis uspešni.
  Več o ... Več »
   
 • PROJEKT GRADNJE BIVALNE ENOTE "ZELENI GOZD"

  26.08.2022

  Predmet investicijskega programa je izgradnja dveh povezanih objektov za dve stanovanjski skupini. Primarni cilj investicije je pridobiti kvaliteten, požarno in statično varen objekt za izvajanje nalog, ki jih določa Pravilnik o standardih in normativih socialnovarstvenih storitev.
  Več o ... Več »
   
 • PROJEKT DIGITALNE KOMPETENTNOSTI

  20.06.2022

  Cilj projekta je razvoj prožnejših oblik učenja s pomočjo učinkovite rabe digitalnih tehnologij v VIZ ter s tem spodbujanje strokovnih delavcev VIZ za reflektivno prakso, načrtovanje ter udejanjanje lastnega strokovnega razvoja (digitalnih strategij VIZ-a, digitalnih kompetenc strokovnih delavcev in otrok/učencev/dijakov).
  Več o ... Več »
   
 • NASTANITVENA MOBILNA ENOTA

  27.11.2020

  V septembru 2020 je Ministrstvo za zdravje objavilo javni razpis za izbor operacij Nabava mobilnih nastanitvenih oziroma filtrskih enot z ustrezno opremo. Sredstva javnega razpisa so namenjena učinkovitejši organizaciji in obvladovanju epidemioloških razmer v povezavi s SARS-CoV-2 ali drugimi nalezljivimi boleznimi. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskih investicijskih in strukturnih skladov.
  Več o ... Več »
   
 • AGROFOOD – sodelovanje pri pripravi na prijavo evropskega projekta Strateško partnerstvo

  29.11.2019

  Sredi novembra sva se predstavnici CUDV Dobrna, Jasna Kekić in Mateja Čerenak, udeležili dvodnevnega pripravljalnega sestanka v mestu Leeuwarden (provinca Frizija, Nizozemska), katerega cilj je bil raziskati možnosti sodelovanja različnih institucij iz več evropskih držav v novem Erasmus+ projektu, ključni ukrep 2 – Strateško partnerstvo.
  Več o ... Več »
   
 • PROMETNI ČLOVEK NE JEZI SE

  11.05.2019

  Kakor se v šoli tu in tam spodobi, smo tudi v CUDV pomladnega meseca maja imeli “delovno soboto”. Čeprav bi nam muhasto vreme skoraj prekrižalo načrte, je na ta dan posijalo sonce in nam omogočilo izvedbo malo drugačnega Dne prometne varnosti. Bili smo zelo veseli, saj smo se na ta dan že ves mesec pridno pripravljali!
  Več o ... Več »
   
 • MOJE KORENINE

  09.11.2014

  V okviru projekta Moje korenine smo odšli na večdnevni učni izlet v Pulo. Prvi dan smo se spoznali z domačini. Bili so prijazni in gostoljubni. Skupaj smo se družili in se spoprijateljili. Obiskali smo akvarij, šli na izlet z ladjico. Nato smo šli na kosilo. Jedli smo ribe, blitvo, solato juho, karmonare in na koncu še palačinke s smetano, in čokolado. Četrti dan smo šli v diskoteko. Peti dan smo šli se vozit z avtobusom po mestu Pula. Nato smo se zvečer ob šestih srečno vrnili v naš zavod kjer me je že tam čakala moja mama.
  Več o ... Več »
   
 
 
 
 
 
 

Center za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna

 • Lokovina 13a,
 • 3204 Dobrna