Dogodki

 
 
 • 3. likovna kolonija

  24.11.2020

  3. likovna kolonija pod sloganom "Bogastvo raznolikosti" bo letos potekala online. Raziskovali in ustvarjali bomo v akvarelu, temperi v kombinaciji z jedilnim oljem.
  Več o ... Več »
   
 • Naše velike evropske avanture

  04.03.2020

  Stare pravljice se začenjajo nekako takole: "Nekega lepega dne ...". Čeprav so zdaj novi časi, mi, ki ne želimo popolnoma odrasti, še vedno verjamemo v pravljice. V želji, da bi v eni od njih živeli, smo si jo morali ustvariti kar sami. Poimenovali smo jo Velika evropska avantura.
  Več o ... Več »
   
 • 12. državne igre specialne olimpiade MATP

  03.03.2020

  Center za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna je v četrtek, 30. novembra organiziral 12. državne igre specialne olimpiade MATP. Dejstvo je, da se z dobro promocijo programa prilagojenih športnih aktivnosti-MATP vsako leto veča število tekmovalcev in ekip iz vse Slovenije.
  Več o ... Več »
   
 • 13. Mednarodni likovni natečaj: bodi umetnik

  17.02.2020

  Vedno se veselimo sodelovanja v okviru likovnega natečaja Bodi umetnik – Mednarodnega kulturno-likovnega dogodka »Igraj se z mano«. Tokrat smo ustvarjali na temo »Naš planet, čist planet«. Sodelovalo je mnogo naših učencev in mentorjev. Ustvarjali smo v različnih likovnih tehnikah (kolaž, kombinirana tehnika, z voščenkami in vodenimi barvami na papirju, odtisi dlani ipd.). Za razstavo je bilo izbrano likovno delo Sare Fažmon in mentorice Neže Benedik.
  Več o ... Več »
   
 • 29. Državna glasbena revija - Zapojmo, zaigrajmo, zaplešimo

  17.02.2020

  Vabljeni na 29. državno glasbeno revijo - Zapojmo, zaigrajmo, zaplešimo, ki bo potekala 21.10.2020.
  Več o ... Več »
   
 • Likovna kolonija »Posadimo umetnost«

  10.11.2019

  V tem šolskem letu, v mesecu novembru smo se udeležili 2. likovne kolonije “Posadimo umetnost”. Le-ta se je odvijala v Školi za odgoj i obrazovanje v Puli.
  Več o ... Več »
   
 • Obiranje kivija

  07.11.2019

  V četrtek, 07.11.2019 ob 14:00 uri, smo se uporabniki: Matic Mušič, Sandi Jakopič, Martin Zupan, Alen Jerak, Luka Lažeta, Bine Kolar in Zlatko Černej ter učiteljici Anja in Katja s kombijem odpeljali k Anji domov kjer naj bi obirali kivi.
  Več o ... Več »
   
 • Marte meo – pristop kot podpora ljudem z intelektualnimi ovirami

  12.10.2019

  Uspešno smo zaključili izobraževanje Marte Meo, ki ga je izvedla gospa Silvija Philipps Reichherzer. Skupaj smo v teoriji in praksi spoznavali metode dela Marte meo – lat. s svojimi močmi, ki temelji na osnovnih načelih komunikacije ter vzpodbuja pozitivne oblike vedenja in delovanja.
  Več o ... Več »
   
 
 
 

Center za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna

 • Lokovina 13a,
 • 3204 Dobrna

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.