Aktualno

 
Razvrsti po:
 
 • Obvestila v zvezi z zajezitvijo koronavirusa

  14.05.2020

  Oglejte si obvestila v zvezi z zajezitvijo koronavirusa.
  Več o ...
   
 • Sprejeti ukrepi o zajezitvi širjenja koronavirusa

  12.03.2020

  Sprejeti ukrepi o zajezitvi širjenja koronavirusa v CUDV Dobrna
  Več o ...
   
 • Gradiva na temo koronavirusa

  10.03.2020

  Pred vami so gradiva na temo novega koronavirusa, ki jih je pripravil Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ).
  Več o ...
   
 • Spletna učilnica

  09.03.2020

  Vabljeni v našo spletno učilnico!
  Več o ...
   
 • Naše velike evropske avanture

  04.03.2020

  Stare pravljice se začenjajo nekako takole: "Nekega lepega dne ...". Čeprav so zdaj novi časi, mi, ki ne želimo popolnoma odrasti, še vedno verjamemo v pravljice. V želji, da bi v eni od njih živeli, smo si jo morali ustvariti kar sami. Poimenovali smo jo Velika evropska avantura.
  Več o ...
   
 • 12. državne igre specialne olimpiade MATP

  03.03.2020

  Center za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna je v četrtek, 30. novembra organiziral 12. državne igre specialne olimpiade MATP. Dejstvo je, da se z dobro promocijo programa prilagojenih športnih aktivnosti-MATP vsako leto veča število tekmovalcev in ekip iz vse Slovenije.
  Več o ...
   
 • 13. Mednarodni likovni natečaj: bodi umetnik

  17.02.2020

  Vedno se veselimo sodelovanja v okviru likovnega natečaja Bodi umetnik – Mednarodnega kulturno-likovnega dogodka »Igraj se z mano«. Tokrat smo ustvarjali na temo »Naš planet, čist planet«. Sodelovalo je mnogo naših učencev in mentorjev. Ustvarjali smo v različnih likovnih tehnikah (kolaž, kombinirana tehnika, z voščenkami in vodenimi barvami na papirju, odtisi dlani ipd.). Za razstavo je bilo izbrano likovno delo Sare Fažmon in mentorice Neže Benedik.
  Več o ...
   
 • Likovna kolonija »Posadimo umetnost«

  10.11.2019

  V tem šolskem letu, v mesecu novembru smo se udeležili 2. likovne kolonije “Posadimo umetnost”. Le-ta se je odvijala v Školi za odgoj i obrazovanje v Puli.
  Več o ...
   
 • Obiranje kivija

  07.11.2019

  V četrtek, 07.11.2019 ob 14:00 uri, smo se uporabniki: Matic Mušič, Sandi Jakopič, Martin Zupan, Alen Jerak, Luka Lažeta, Bine Kolar in Zlatko Černej ter učiteljici Anja in Katja s kombijem odpeljali k Anji domov kjer naj bi obirali kivi.
  Več o ...
   
 
 
 

Center za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna

 • Lokovina 13a,
 • 3204 Dobrna

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.