Prostovoljstvo

Prostovoljstvo

10.10.2023

KAKO POSTANEM PROSTOVOLJKA / PROSTOVOLJEC?

Sočutje, nesebičnost, solidarnost, plemenito in srčno delovanje.

Vrednote, ki jih v današnjem svetu primanjkuje, prostovoljstvo pa jih združuje in krepi.
Prostovoljstvo poleg pomembnega doprinosa družbi prinaša izjemno priložnost za osebno rast, saj nam daje občutek zadovoljstva, samozaupanja, samospoštovanja in kopico novih izkušenj ter občutek, da smo morda nekomu razvedrili, olepšali in obogatili njegov vsakdan.

Če želite svojo prijaznost in delček dragocenega časa deliti z našimi otroki, mladostniki in odraslimi, ki s srčno naklonjenostjo radi sklepajo nove prijateljske vezi, nas kontaktirajte in povabili vas bomo na uvodni razgovor. Sprejela vas bo mentorica, s katero se boste pogovorili o načinu dela, povsem prilagojenem vašim zmožnostim in željam, ter podpisali dogovor o prostovoljnem delu.

Zagotovili vam bomo povračilo potnih stroškov, ob koncu šolskega leta pa se vam bomo zahvalili tudi s potrdilom o opravljenem prostovoljskem delu ter knjižno nagrado.

Veselimo se sodelovanja z vami!

 

KONTAKT:

  • Telefon: 03 780 10 11
  • E-naslov: socialna.sluzba@cudv-dobrna.si
 
 
 
 

Center za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna

  • Lokovina 13a,
  • 3204 Dobrna

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.