Obiranje kivija

Obiranje kivija

07.11.2019

V četrtek, 07.11.2019 ob 14:00 uri, smo se uporabniki: Matic Mušič,Sandi Jakopič, Martin Zupan, Alen Jerak, Luka Lažeta, Bine Kolar in Zlatko Černej ter učiteljici Anja in Katja s kombijem odpeljali k Anji domov kjer naj bi obirali kivi.

Do učiteljičinega doma smo prispeli med 14:30 in 15:00 uro. Nato smo iz kombija znosili svoje nahrbtnike in našo večerjo. Ko smo to opravili smo si šli ogledati kivi, ter si pripravili gajbice in kartonske škatle ter ostale potrebščine za obiranje kivija. Z obiranjem smo začeli okoli 15.30 ure. Bili smo zelo pridni, ko smo napolnili eno škatlo smo si pripravili drugo, da smo vanjo dajali kivi, ki smo ga obrali. Pri obiranju kivija smo nekateri uporabljali škarje. Anja nam je pripravila tudi glasbo tako da nam je delo še lažje in hitreje steklo. Pred koncem obiranja kivija smo se odžejali s sokom in pojedli nekaj čipsa. Z obiranjem kivija smo končali okoli 17.00 ure. Nato smo odšli v Anjino stanovanje si ga ogledali, Bine je tekal na tekaški stezi, mi pa smo ob Anjinem igranju na klavir zapeli še nekaj pesmi. Nato smo povečerjali, še malo gledali TV in se nato oblekli in obuli ter se odpravili v kombi. Utrujeni ter polni lepih vtisov smo odpeljali proti Dobrni.

Zlatko, uporabnik

 
 
 

Center za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna

  • Lokovina 13a,
  • 3204 Dobrna

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.