Sprejeti ukrepi o zajezitvi širjenja koronavirusa

Sprejeti ukrepi o zajezitvi širjenja koronavirusa

12.03.2020

1) Prepoved vseh izobraževanj v hiši in odhodi na izobraževanja veljajo do preklica.

2) Prepoved udeleževanja vseh zunanjih prireditev, letovanj, izletov, sejmov... za uporabnike do preklica.

3) Prepoved druženj, skupinskih aktivnosti med skupinami znotraj centra do preklica.

4) Od 10.3. dalje se vsi dnevni uporabniki preselijo v prostore telovadnice, in predšolskega oddelka, kjer je urejeno za bivanje. Strokovni program bo potekal nemoteno. Prihod in odhod uporabnikov se vrši samo na lokaciji telovadnice in predšolskega oddelka. Ta ukrep velja do preklica.

5) Na zaposlene se apelira, da svoje zdravstveno stanje v povezavi s koronavirusom (prisotnost kašlja, povišane telesne temperature, oteženo dihanje, druženje s tujci, osebami, ki so prišle iz drugih držav, potovanja...) javijo ambulanti centra oziroma svoji vodji.

6) Na svojce uporabnikov se apelira, da do preklica ne izvajajo obiskov v CUDV Dobrna razen v izrednih okoliščinah po dogovoru z zdravstveno službo. Redni odhodi domov potekajo po ustaljenem ritmu.

 
 
 
 

Center za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna

  • Lokovina 13a,
  • 3204 Dobrna

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.